Zomer bijbaan Logistiek

Apply now

Zomer bijbaan Logistiek

Net klaar met je examens of je tentamens? En zoek je een bijbaan voor de komende zomer periode? Bij Fatboy zoeken we tijdelijk logistiek personeel voor in het magazijn bij Fatboy voor de maanden juni/juli/augustus.

Full-time / Part-time · Den Bosch

About the job

Net klaar met je examens of je tentamens? En zoek je een bijbaan voor de komende zomer periode? Bij Fatboy zoeken we tijdelijk logistiek personeel voor in het magazijn bij Fatboy. We zoeken enthousiaste mannen voor de maanden juni/juli/augustus voor 24 tot 40 uur per week. Werktijden zijn tussen 8 en 5 en op vrijdag van 8 tot 2 of van 10 tot 4 (uitslapen of juist vroeg aan je weekend beginnen).

We zoeken stevige aanpakkers die niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken en die het leuk vinden om ons leuke productieteam op onze locatie in Den Bosch te komen versterken!

Je bent als productie medewerker verantwoordelijk voor het goed en netjes assembleren en verpakken van de Fatboy-producten op basis van productieorders. Je moet resultaatgericht kunnen werken in teamverband. Je weet efficiënt te werken en zorgt dat je verzorgd werk aflevert.

Wat ga je doen?

  • Orders gereedzetten in het magazijn

  • Het produceren, assembleren en verpakken van de goederen

  • Uitvoeren van kwaliteitscontrole op uitgaande producten

  • Het gereed zetten en laden van de goederen

Apply for the job

Do you want to join our team as our new Zomer bijbaan Logistiek? Then we'd love to hear about you!